2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – romanian

Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală.


Agora: eșec total planificat și deliberat
Propunerea Agora: birocrație, birocrație și iar birocrație! În spatele acestui lucru se află gândirea nebună că "capitalismul este rău, birocrația este totul".


Cum se explică o taxă pe CO2?
Cum îi explici alegătorului o taxă pe CO2 astfel încât acesta să fie entuziasmat de ea? Ca o afacere de troc, în care alegătorul începe deja să viseze la evaziunea sa fiscală.


Casa de superioritate pentru protecția climei
Între timp, puteți găsi pe internet oferte cu o putere ridicolă de 4 kW de panouri fotovoltaice, care se numesc deja "plus casă energetică". Prin urmare, este necesar un nou termen.


Protecția climei și stabilirea prețurilor
Un german câștigă în medie de 2,5 ori mai mult decât un chinez, dar chinezii pot cumpăra mult mai multe pompe de căldură. Un caz pentru Comisia de Concurență a UE.
          2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – romanian: Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală. https://2019.pege.org/romanian.htm