2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – norwegian

Nyheter og uttalelser om aktuelle temaer knyttet til energiomstilling, klimavern og den nødvendige utviklingen mot global velstand.


Agora: Planlagt forsettlig total fiasko
Agora-forslaget: byråkrati, byråkrati og atter byråkrati! Bak dette ligger den vanvittige tankegangen at "kapitalisme er ondt, byråkrati er alt".


Hvordan forklarer du en CO2-avgift?
Hvordan forklarer man en CO2-avgift til velgerne på en slik måte at de blir begeistret for den? Som en byttehandel, der velgeren allerede begynner å drømme om sin egen skatteunndragelse.


Det overlegne huset for klimabeskyttelse
I mellomtiden kan du finne tilbud på internett med latterlige 4 kW solceller, som allerede kaller seg "plussenergihus". Derfor er et nytt begrep nødvendig.


Klimabeskyttelse og prising
En tysker tjener i gjennomsnitt 2,5 ganger mer enn en kineser, men kineserne kan kjøpe betydelig flere varmepumper. En sak for EUs konkurransekommisjon.
          2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – norwegian: Nyheter og uttalelser om aktuelle temaer knyttet til energiomstilling, klimavern og den nødvendige utviklingen mot global velstand. https://2019.pege.org/norwegian.htm