2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – hungarian

Hírek és nyilatkozatok az energetikai átállással, az éghajlatvédelemmel és a globális jóléthez szükséges fejlődéssel kapcsolatos aktuális témákról.


Agora: Tervezett szándékos teljes kudarc
Az Agora-javaslat: bürokrácia, bürokrácia és még több bürokrácia! E mögött az az őrült gondolkodásmód áll, hogy "a kapitalizmus gonosz, a bürokrácia minden".


Hogyan magyarázza meg a CO2-adót?
Hogyan magyarázza el a választópolgárnak a CO2-adót úgy, hogy lelkesedjen érte? Mint egy csereüzlet, ahol a választópolgár máris elkezd álmodozni az adóelkerüléséről.


A klímavédelmi fölényes ház
Eközben az interneten találhatsz ajánlatokat nevetséges 4 kW-os fotovoltaikával, amelyek már "plusz energiaháznak" nevezik magukat. Ezért van szükség egy új kifejezésre.


Éghajlatvédelem és árképzés
Egy német átlagosan 2,5-szer többet keres, mint egy kínai, de a kínaiak lényegesen több hőszivattyút tudnak vásárolni. Egy ügy az EU Versenypolitikai Bizottságának.
          2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – hungarian: Hírek és nyilatkozatok az energetikai átállással, az éghajlatvédelemmel és a globális jóléthez szükséges fejlődéssel kapcsolatos aktuális témákról. https://2019.pege.org/hungarian.htm