2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – danish

Nyheder og udtalelser om aktuelle emner i forbindelse med energiomstillingen, klimabeskyttelse og den nødvendige udvikling mod global velstand.


Agora: Planlagt bevidst total fiasko
Agora-forslaget: bureaukrati, bureaukrati og endnu mere bureaukrati! Bag dette ligger den vanvittige tankegang, at "kapitalisme er det onde, bureaukrati er alt".


Hvordan forklarer du en CO2-afgift?
Hvordan forklarer man en CO2-afgift til vælgeren på en sådan måde, at han bliver begejstret for den? Som en byttehandel, hvor vælgeren allerede begynder at drømme om sin skatteunddragelse.


Det klimabeskyttede overlegenhedshus
I mellemtiden kan du finde tilbud på internettet med en latterlig 4 kW solceller, som allerede kalder sig "plusenergihus". Derfor er det nødvendigt med et nyt begreb.


Klimabeskyttelse og prisfastsættelse
En tysker tjener i gennemsnit 2,5 gange mere end en kineser, men kineserne kan købe betydeligt flere varmepumper. En sag for EU's konkurrencekommission.
          2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – danish: Nyheder og udtalelser om aktuelle emner i forbindelse med energiomstillingen, klimabeskyttelse og den nødvendige udvikling mod global velstand. https://2019.pege.org/danish.htm