2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – bulgarian

Новини и изявления по актуални теми, свързани с енергийния преход, опазването на климата и необходимото развитие към глобален просперитет.


Agora: планиран умишлен пълен провал
Предложението за Agora: бюрокрация, бюрокрация и още повече бюрокрация! Зад това се крие безумното мислене, че "капитализмът е зло, а бюрокрацията е всичко".


Как обяснявате данъка върху CO2?
Как да обясните данъка върху CO2 на избирателя по такъв начин, че той да бъде ентусиазиран за него? Като бартерна сделка, при която гласоподавателят вече започва да мечтае за своето укриване на данъци.


Къща с превъзходство за защита на климата
Междувременно в интернет можете да намерите оферти със смешните 4 kW фотоволтаици, които вече се наричат "плюс енергийна къща". Затова е необходимо да се въведе нов термин.


Опазване на климата и ценообразуване
Един германец печели средно 2,5 пъти повече от един китаец, но китайците могат да си купят значително повече термопомпи. Казус за Комисията по конкуренция на ЕС.
          2019 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – bulgarian: Новини и изявления по актуални теми, свързани с енергийния преход, опазването на климата и необходим https://2019.pege.org/bulgarian.htm